SCOTT+REID general contractors

Headington Oil

Scott + Reid was hired to create a modern, open and functional space that featured unique lighting elements, showcased the client's inspiring art collection and reflected their recent ventures in hospitality and film. In an effort to maintain environmental standards, the existing wood door and window frames were modified to meet the client's needs. Unique lighting was an important feature requested by the client- Scott + Reid installed a large "amoeba" shaped fixture above the boardroom table in addition to minimalist inspired fixtures throughout the space. In order to showcase the client's artowork, niches with accent lighting and specialty finishes were created. In the end, a clean, modern and engaging space was created.
Location:
Dallas, TX
Size:
30,000 Square Feet
    • /media/11060/reception case study.jpg
    • /media/11072/tim's office case study.jpg
    • /media/11074/conf and hallway.jpg